رستوران و فست فودهای زیادی در سراسر جهان باز می شوند، بنابراین تجهیزات رستوران و فست فود نیز با کارایی بالا به منظور ارائه خدمات با کارایی بالا و به حداکثر رساندن استفاده از فضا نقش مهمی می تواند داشته باشد.

یخچال و فریزر، کوره و غیره تجهیزات مهمی است که به طور معمول آشپزخانه رستوران و فست فود را تضمین می کند. بنابراین ما باید توجه زیادی به کیفیت تجهیزات داشته باشیم. ما باید به یادداشت های زیر توجه داشته باشیم:

1 یک فروشنده صادقانه انتخاب کنید

یک فروشنده خوب می تواند با ایجاد ارتباط مناسب و بازاریابی و کار خوب کیفیت تجهیزات و لوازم را به دلیل قدرت عالی، خدمات محترم، تضمین کند.  

2 یک نام تجاری خوب ایجاد کنید

بعد از انتخاب یک فروشنده، گام بعدی تعیین نام تجاری تجهیزات و لوازم است. به طور کلی، تجهیزات و منابع مارک های خوب با کیفیت عالی هستند، گرچه بسیار گران هستند. ولی در خدمات پس از فروش خوب عمل می کنند، که می تواند باعث کاهش اضطراب اپراتورها شود.

3 اطمینان حاصل کنید که قیمت خرید مناسب است

پولی که در تهیه تجهیزات و لوازم مورد استفاده قرار می گیرد، نسبت به سرمایه های سرمایه گذاری فست فود بسیار مهم است، ما باید مراقب باشیم. بنابراین ما می توانیم فروشنده ای را انتخاب کنیم که بعد از اطمینان از تجهیزات و لوازم مناسب قیمت مناسب را نیز ارائه دهد.

4 هنگام خرید پیشنهادات آشپزی را بیاموزید

تجهیزات و لوازم آشپزخانه برای آشپز استفاده می شود. بعضی از آشپزان می خواهند تجهیزات و لوازم را با توجه به عادات و تجربه شخصی خود خریداری کنند. اپراتورها می توانند وضعیت سرمایه را با توصیه مشاوره آشپزی برای خرید ترکیب کنند. بنابراین این می تواند هر دو تعیین عزم آشپز را برآورده و استفاده از تجهیزات و وظایف تعمیر و نگهداری را به منظور تمدید زندگی تجهیزات و لوازم روشن کند.

 

لینک منبع


بازرگانی رحیم زاده

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Heidi دانلود کتاب اخلاق اسلامی محمد داودی همراه خلاصه جی تی ای ماکو اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها بنگاه خانه و آپارتمان و آژانس اجاره مسکن Tina Moses AIRIC وبلاگ رسمی مهدی جاویدپور